Forum
Komentarze użytkownika "flugo"
Komentarze użytkownika: flugo
rozumiem, że ustawa czeka na podpis prezydenta?
niech podpisuje i zobaczymy pakiet zamowien i jak pojdzie z realizacją tychze
z drugiej strony szkoda,ze aton nie obronil 5 zeta- no ale trudno:)
i doradcy premie odbiora za 2009 i za 2010 tez:)
Re: GPW: Korektę czas zacząć
THIS IS SPARTA:))
korekta nalezy sie jak psu buda, bez dwóch zdań, nie rozumiem,ze ktos moze byc zaskoczony- zaskoczonym mozna byc że prognozy anali sie spełniaja- ale to nic dziwnego- może bedzie tak, poleci o 20% potem rok skończymy na podobnych poziomach i wszyscy beda zadowoleni i brydzia i trole i tyle:)
Re: Sunex chce wejść na NC
Re: LUG: Split akcji, potem GPW
Łączna ilość akcji wynosić zaś będzie 143 971 400. Spółka liczy, że pozwoli to zwiększyć płynność obrotu jej walorami na rynku
co za p*******:(
jak to dobrze że tylko na parkiecie:)
łoja dupska na atonie
taki life
Re: Komentarze do portfela "bebe"
dzisiaj WIELKI MECZ
do Czechów nic nie mam, ale od przeczytania tej historii pierwsze skojarzenie mam z ta historia:(
http://podziemiezbrojne.blox.pl/2009/11/Rajd-por-Podkowy-czesc-16.html
choc broń Boże nie obwiniam całego narodu czeskiego za te wydarzenia
historia nadaje sie na film sensacyjny jak zreszta wiele z tamtego okresu
pozdrawiam
Re: Komentarze do portfela "flugo"
numer 2/2010
data dodania 2010-01-21 11:47:08
spółka KRYNICKI RECYKLING SPÓŁKA AKCYJNA
Przyznanie dofinansowania projektu
W dniu dzisiejszym Emitent powziął informację o przyznaniu przez Narodowy Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w ramach Programu Operacyjnego Infrastruktura i Środowisko (Działanie 4.6 - Wsparcie dla przedsiębiorstw prowadzących działalność w zakresie odzysku i unieszkodliwiania odpadów innych niż komunalne) dofinansowania projektu "Rozbudowa instalacji do uzdatniania szkła - ograniczenie generowanego strumienia odpadów balastowych". Kwota przyznanego dofinansowania wynosi 2.772.225,00 PLN. Kwota przyznanej dotacji stanowi około 30 % rekomendowanego kosztu kwalifikowanego projektu.
spotkali się na targach, poogladali rysunki, foldery, przylecieli zobaczyc czy to nie ściema, obejrzeli, pogadali i wrócili do siebie przygotowac kontrakty, umowy itd.:)
czy amerykanie okazali sie trzema jednoosobowymi firmami z cikago?
zarzad cos chlapnął znowu?
60% mam na NC
tez sie przestraszylem jak to przeczytalem:)
pzdr