Forum
Komentarze użytkownika "SergioZ"
Dzięki Ken - na to mnie dobiłeś... teraz aż strach się bać końca sesji i jutrzejszego dnia... zdecydowanie preferuję jednak Twoje malkontenckie podejście do tematu...
Re: Indeks WIG20 szuka dna
Niestety hamburgery jadą dalej w dół...:( miałem nadzieję że powalczą trochę 13220-13200:(
Czy to kolejny tydzień notowań PDA? Kiedy koniec?
Czy dzisaij jest ostatni dzień notowań PDA? Mam taką nadzieję.... Wie ktoś coś na ten temat???
Re: WIG20 zakończył sesję powyżej 3700 pkt.
Wyciągają jednak - źle nie będzie:)
Witam! Z tymi 40 tys. PDA puszczonymi PKC to już chyba jednak trochę przesadzili.... Lekką panikę zasiali....
Popatrzcie na Ponar! Ktoś wywalił PDA 39 tysiecy akcji PKC!!!
No to teraz do 21 przydeptują dzienne dno i dalej kanion niechaj nam hamburgery wyrysują w okolice zera:)
Jak nie złapią tego przy 13500 to smutny dzień jutro:(
Re: Ostatnie starcie tygodniowego rajdu
dolar rośnie w siłę usd/jpy nieżle w górę... może przebije 111.75.... a wtedy jazdeczka.... futy hamburgerów za chwilkę na zielono:)
dopiero po asymilacji z pda liczę na jakieś konkretne odbicie:) Pozdrawiam
Publikacja danych dot. stopy bezrobocia za listopad br. (Oczek. 4,8% Poprz. 4,7%)
Publikacja danych dot. wzrostu liczby nowo zatrudnionych w sektorach pozarolniczych za listopad br. (Oczek. 75 tys. Poprz. 166 tys.)
Publikacja wstępnego wskaźnika Michigan Sentiment za grudzień br. (Oczek. 75,5 Poprz. 76,1)
Re: Ostatnie starcie tygodniowego rajdu
Witam
Po wczorajszym wzroście hamburgery mogą się dzisiaj troszkę korekcić (troszkę przesadzili ze wzrostem w końcówce sesji) - w chwili obecnej futy na lekkim minusie, usd/jpy niewiele ponad kreską. Europa prawdopodobnie rozpocznie na plusie bedąc pod wpływem wczorajszego zamknięcia usa - lecz w dalszym ciągu dnia myślę że opadną powoli w stronę pozoimów wyznaczonych przez amerykańskie kontrakty i... czekamy na dane. Jeśli o 14.30 dane bedą pozytywne wtedy cały swiat kontynuuje rajd, w przeciwnym razie bęc:(
Pozdrawiam wszystkich i udanych transakcji życzę
Re: GPW: Przystanek w drodze ku szczytom?
13600 pękło... Jak na mój gust to trochę przesadzają... nie tak szybko hamburgerki... powolutku... do końca roku up up up...
Re: GPW: Przystanek w drodze ku szczytom?