Forum
Komentarze użytkownika "caabi"
Komentarze użytkownika: caabi
Re: GPW: Czeka nas kolejna "gorąca sesja"
caabi
/ 2008-01-15 10:16
/
Tysiącznik na forum
zobaczycie na MSZ za jakiś czas (2-3 lata) będzie cena powyżej 20 zł....... możecie mnie obsmiać.... mam to gdzieś.... ale coś jest na rzeczy jeśli on wydaję taką kase na zakup akcji...... co 3 dni infa.... ciagle koles zbiera....
Zarząd Mostostalu Zabrze - Holding S.A. (Emitent) informuje, iż Pan Zbigniew Opach (Przewodniczący Rady Nadzorczej) w dniach 9-14 stycznia br. nabył w ramach transakcji giełdowych 52 916 sztuk akcji Emitenta po średniej cenie 7,09 zł za jedną akcję.
caabi
/ 2008-01-15 09:00
/
Tysiącznik na forum
jak nie ma szans.... jak jest lipa na maksa jak nikt nie wierzy we wzrosty... to się kupuje...... i ja sobie zaraz złoże zlecenie na kupno tego funda...... narazie sladowa ilością.... zobaczymy jak to będzie z czasem...... :))))))))))
tam wzrost gospodarczy musi sie kiedys pojawic wiekszy.... jak się rozrusza to wtedy zobaczysz ich gielde...... maja co odreagowywac... co najmniej ostatnie 10 lat
caabi
/ 2008-01-15 08:42
/
Tysiącznik na forum
no to chyba teraz warto w niego wejść ;))))
Re: GPW: W pogoni za utraconą hossą
caabi
/ 2008-01-10 13:35
/
Tysiącznik na forum
ostatnio mało piszę... bo mam mało czasu... ale czytam Was zawsze.... zauważyłem że zaczynacie panikować... co sesja coraz większe rozgoryczenie... i flustracja..... coś w tym jest... może to i bessa..... ale nie martwcie się..... jak to przetrwacie.... to naprawdę będziecie silni psychicznie :))))
a ja kupie biotona po 0.30 groszy :)))))))))))))))))))))
caabi
/ 2008-01-08 10:39
/
Tysiącznik na forum
sław.... to przez flustrację że ludzie nie mogą się pogodzić z tym że nie rośnie 30 % w 2 miesiące....... baaa nawet że fon już nie rośnie 40% dziennie bo 20% to za mało..... ale spoko to minie..... ja tam jestem nastawiony longterm... czy będzie recesja w stanach czy jej nie będzie... nie ma to dla mnie znaczenia... każdy cykl się kiedyś kończy aby mógł rozpocząć się kolejny... ja planuje na końcu tego kolejnego sprzedać
akcje z zyskiem które teraz powoli i systematycznie akumuluje.... :))) i tyle w tym temacie.... nie musze odrazu zarobić dużo... dla mnie liczy się przyszłośc
caabi
/ 2008-01-07 20:09
/
Tysiącznik na forum
ale jesli ci powiem ze moge zaczekac.... 15 lat.... to co myslisz ze nie odrobie na tych akcjach.... ?
caabi
/ 2008-01-07 20:08
/
Tysiącznik na forum
spoko sław... ja kupuje.....
ps. zobacz wstępne wyniki za IV Q HTL strefy.... mam te
akcje... i po co mam sie stresować stanami... za 2 lata... za 5 lat moze za 10 sprzedam je 10 razy drożej.... co z tego że teraz mam strate 10% ?? kurde spadnie nizej to sobie dokupie.... :)))))
caabi
/ 2008-01-04 14:41
/
Tysiącznik na forum
co ?
caabi
/ 2008-01-03 21:00
/
Tysiącznik na forum
ok niech spadnie..... dokupie sobie dużo wtedy......
wiesz.... dla mnie nawet na reke teraz jak by tak spadł jeśli inwestuje długoterminowo..... :))))))
caabi
/ 2008-01-03 20:39
/
Tysiącznik na forum
dopoki nie wypłacą kasy... ja nie uwierze ;)
caabi
/ 2008-01-03 20:38
/
Tysiącznik na forum
no co ty na co mam się obrażać.... ja patrzę na wskaźniki, potem na spółkę i akcjonariat... dla mnie to będzie złoty strzał ...... no ale to może i tylko moje zdanie... ale zobaczymy wyniki za IVQ, przypomnę tylko że już raz podnosili prognoze.. ;)))
a gdzie masz jego fotkę ?? bo w sumie go nie widziałem jeszcze heheheh
caabi
/ 2008-01-03 20:35
/
Tysiącznik na forum
już się nie opłaca jechać na wyspy.... patrzcie... naprawde to już się nie opłaca... u nas płace w góre waluta coraz silniejsza... róznice sie zacierają... :))))))
caabi
/ 2008-01-03 20:35
/
Tysiącznik na forum
Racja.... a co do MSZ jeszcze... a patrz longu... może opach zbiera te
akcje bo jest przekonany o wygranej sprawie z altusem (on ma napewno dużo pewniejsze informacje) i co przyjdzie ponad 80 mln.... i zrobią walne i kase w całości na dywidende... tym sposobem zbyszek zbierze prawie 50 mln zł... nie mam racji ??? albo... chociaż część przeznaczą na dywidende... tak czy siak... zarobią wszyscy ale on najwiecej i to jednym strzałem... wtedy zwroci mu sie juz kasa inwestowana w tym roku plus bedzie miał srodki na zalatwienia jeszcze jakis przejęć z branzy jednym słowem..... zarobia wszyscy :))
caabi
/ 2008-01-03 20:16
/
Tysiącznik na forum
nie no bez przesady.... :)))) MSZ moim zdaniem jest idealna spolka na longterm... ona powstala z kolan ..... potencjał to powiekszania przychodu i zysku ma bardzo duzy... wyniki beda coraz lepsze... a zachowanie opacha poprsotu mi imponuje.. dlatego spokojnie sobie czekam.. i dokupuje na spadkach z horyzontem czasowym conajmniej 5 letnim..... ale ja sprzedam po 200 zł... poczekam nawet 15 lat... jesli tylko po drodze msz sie nie poslizgnie na czyms... choć akurat w to watpie.. .bo konsekwentnie ida do przodu i opach pomaga bardzo
caabi
/ 2008-01-03 20:13
/
Tysiącznik na forum
kolego... on po 10.30 kupował jeszcze 4 tygodnie temu..... on zbiera te
akcje... a w pakietówkach sprzedają mu wierzyciele którzy objeli te
akcje przy emisji po 1 zł.....