Forum

Komentarze użytkownika "caabi"

Komentarze użytkownika: caabi

Re: W odbiciu może przeszkodzić Apple

caabi / 2008-01-23 14:40 / Tysiącznik na forum
delikatnie mówiąć...... skończyło się rumakowanie :))))))

heheh no to dziś kolejna wielka wyprz... ;-))

odrobi się.... to się wszystko odrobi :)
caabi / 2008-01-23 13:26 / Tysiącznik na forum
ale co za różnica czy o giełdzie wypowiada się profesor czy hydraulik ??? jak dla mnie żadna... rynek to rynek.... nikt go nie przewidzi !!!! wiec dla mnie nie ma róznicy w wypowiedziach... moim zdaniem spadniemy do 2650 i odwrót... mam tyt. inż... też ze mnie mądra głowa :))) i wg mnie w bessie juz jestesmy.. pytanie kiedy ubiejemy dno.. ile na nim bedziemy i co bedzie sygnalem do wzrostów....
caabi / 2008-01-23 13:19 / Tysiącznik na forum
na to czekam..... ale pewnie takich jak ja jest duzo... wiec przy pewnym poziomie cenowym... pojawi sie popyt... i to duzy... dlatego nie ma co panikować to samo jest w innych krajach... jak ceny spadną ludzie zaczna kupować... to naturalny stan rzeczy.... dlatego smiesza mnie prognozy konca swiata itp.... spadnie to znajda sie chetni proste....
caabi / 2008-01-23 13:16 / Tysiącznik na forum
a jak bessa to ile prognozują ??? ejhhehehehe cwaniaki teraz mądre głowy wszyscy....no to niedlugo juz niedlugo... się odwróci trand :)))
caabi / 2008-01-23 13:14 / Tysiącznik na forum
niemartw się buffet wie co kupuje ;))
caabi / 2008-01-23 13:13 / Tysiącznik na forum
heehehheh jednym słowem robi się niezła turbulencja na rynkach walutowych...... ciekawe jak to sie skonczy... moim zdaniem znów USA zrobi wszystkich ....... :))))
caabi / 2008-01-23 13:00 / Tysiącznik na forum
super..... mimo wszystko super... u nas też by spadły ceny... już spadają... ale takie 20% to by było coś pięknego :)))
caabi / 2008-01-23 12:30 / Tysiącznik na forum
no na nim mozna sporkojnie na DT grać.... tylko patrzeć na futy usa nic wiecej....
caabi / 2008-01-23 11:53 / Tysiącznik na forum
już mają 50% w USD i 50% w EUR i negocjowanie waluty przy zawieraniu umów.... spokojnie.... już ten problem... to nie aż takie duży problem.... przy konkraktach sami wybieraja walute... zmiejszyli ryzyko kursowe...... ale zobacz w jakiej jest cenie..... jak dla mnie odpowiedniej.. i zobacz wczorajsze transakcje na koniec sesji.... ktos akumuluje....
caabi / 2008-01-23 11:46 / Tysiącznik na forum
to sredni okres recesji w USA... sorki pomyliłem...

caabi / 2008-01-23 11:44 / Tysiącznik na forum
Moim zdaniem... ktoś zbiera HTL..... ktoś to obserwuje ?? może jakieś opinie ??
caabi / 2008-01-23 11:43 / Tysiącznik na forum
moim zdaniem do tego co opisałeś powyżej pasuje tylko 1 komentarz......

Nie porównuj gówna do twarogu......

to inne czasy... wtedy były inne spółki na giełdzie inna była giełda..... no to naprawde jest całkiem inny świat... prędzej można porównywac obecny kryzys do kryzysu azjatyckiego..... jak zbankturował barclays Bank itp...... (przez leesona) de facto no ale wplynela na to panika na gieldach. inne czasy.... poprostu.... naprawde jesli porownujmy to do tamtego kryzysu... nie do czasów przed wojną
caabi / 2008-01-23 11:38 / Tysiącznik na forum
no oby oby..... a jak by tak nie było.... to zaczekam aż nam dadzą olimpiadę ;))))))) młody jestem....... może doczekam :)))) hehehehe

nie no ale tak poważnie... nie motam się..... określiłem swój horyzont inwestycyjny i strategię... i tego się trzymam... jedyne czego mi brakuje to kasy.... kurde przydało by się wygrac w totka... a bym wtedy poinwestował :))))))
caabi / 2008-01-23 11:36 / Tysiącznik na forum
jak w usa będzie konsolidacja to nie martw się na wszystkich rynkach będzie to samo.......

caabi / 2008-01-23 11:33 / Tysiącznik na forum
też dokupiłem jednoastek fundów akcyjnych.... w przewadze Misiów.... zobaczymy.... i tak to na longterm ...... wiec nie będzie źle... jak spadnie rynek niżej to spokojnie sobie dokupie... :)))))
może w tym szaleństwie jest metoda.... pomyslcie tak..... naprawde juz gieldy tąpneły.... może będzie druga fala jeszcze (choć wydaję mi się że zasięg 3 fal już mieliśmy jesli licząc od sierpnia...) bessa nie trwa dłużej (statystycznie) niż 300 dni..... jeśli mieliśmy ją od lipca... (a na 99% tak było) to naprawde niewiele zostało... ja powolutku dokupuje fundy...... z akcjami jeszcze sie wstrzymam siedze na tych co mam i czekam.... ale z zamiarem zwiekszania zaangazowania.... wkoncu gieldy nie zamykają jutro... a cel... to 2012.... a przed euro... euforia napewno będzie :))))

Najnowsze wpisy