Forum
Komentarze użytkownika "###zeppelin"
zeppelin
/ 2007-05-15 22:25
/
Tysiącznik na forum
Jesli ktos kupil dzisiaj na otwarciu Radpol to jest do przodu 13%. Kupowanie na dogrywce jest moze i ok ale wtedy czesto jest troche za pozno...
zeppelin
/ 2007-05-16 16:31
/
Tysiącznik na forum
masz racje, szczegolnie jak masz dobre spolki to sprzedawanie ze strata jest na ogol bez sensu. Jedynie w przypadku spekulacji trzeba sie zastanowic czy daleko moze jeszcze spasc dany papier. Jesli kupiles dobre spolki to po prostu czekaj az zdrozeja ...
zeppelin
/ 2007-05-17 08:47
/
Tysiącznik na forum
Wlasnie najbardziej obawiam sie Chin. Przy naszej sytuacji wystarczy, ze w Chinach zrobi sie powazniejsza korekta to my poplyniemy do 3200 jak nic. Mogliby nabrac troche rozsadku i nie rosnac tak szybko, to nie wrozy niczego dobrego i wyglada na koncowke.
zeppelin
/ 2007-05-17 08:49
/
Tysiącznik na forum
Raczej obstawiam przy pierwszej wersji chociaz jesli chodzi o pollene to nie jest sprawa ostatnich dni. Rosnie od poczatku korekty z konca lutego - to chyba papier na spadki :) Mialem ja po 16,50 ale matolek sprzedalem po 16.30 a teraz jestem juz tylko bacznym obserwatorem :)
zeppelin
/ 2007-05-17 08:52
/
Tysiącznik na forum
Akurat to nie zawsze sie sprawdza ... Jak cos ostro spada na poczatku korekty to swiadczyc to moze rowniez o slabych nerwach drobnych akcjonariuszy. Przy korekcie grudniowej bardzo mocno spadal kruk, ktory okazal sie pozniej gwiazda najblizszych miesiecy. Takie wnioski sa zbyt pochopne.
zeppelin
/ 2007-05-21 22:29
/
Tysiącznik na forum
Wyjscie z akcji bylo pewnie spowodowane obawami o maj - zreszta w sumie okazuje sie, ze byly to obawy uzasadnione i bylo to raczej oplacalne bo mozna bylo kupic o wiele taniej. Po obserwacjach wchodzenia funduszy w Kruka przekonalo mnie to zeby inwestowac w to w co wchodza fundusze. Ostatnio obserwowalem komunikaty i duze wzrosty niektorych spolek okazaly sie pozniej wynikiem zwiekszania zaangazowania funduszy.
zeppelin
/ 2007-05-21 22:34
/
Tysiącznik na forum
Niestety trudno Ci pogratulowac. Gdybys kupil na otwarciu i nie sprzedawal to wychodzi 11,5%. To potwierdza tylko to, ze na spekulacjach najczesciej sie traci. Jesli chodzi o porownanie z BTM to troche moim zdaniem przesadzone.
zeppelin
/ 2007-05-21 22:52
/
Tysiącznik na forum
Kruk juz polecial do ludzi. Teraz polubilem chemie a szczegolowo Radapol. Ostatnio dowiedzialem sie dlaczego go tak lubie. Moje sukcesy na Radapolu a szczegolnie ten z 15 maja zawdzieczam jak sie okazalo dwom TFI ciekawi mnie ktorym zawdzieczam dzisiejsza mila zielen :)
zeppelin
/ 2007-05-21 22:54
/
Tysiącznik na forum
A propos proroczych snow to snil mi sie z miesiac temu zdzich, ze zdrozal do 25 zlotych. Pozniej okazalo sie, ze nie byl proroczy. Na szczescie nie kupilem zdzicha "pod sen" :)
zeppelin
/ 2007-05-22 16:42
/
Tysiącznik na forum
Hmm to MCI dzisiaj mi sie nie podoba. Takie manewry ... Co o tym sadzicie? Od roku jestem przekonany, ze to jedna z najlepszych spolek na GPW wskazniki bardzo dobre i wszystko wyglada OK. Ale dzisiaj jestem lekko zawiedziony.
zeppelin
/ 2007-05-22 16:49
/
Tysiącznik na forum
Dla mnie akurat najlepsza bo urosla mi ponad 400% :) co wcale nie znaczy, ze jak spada 5 % to mi sie nie podoba.
zeppelin
/ 2007-05-22 17:10
/
Tysiącznik na forum
Sorry ale nie bardzo rozumiem skad ta diagnoza? ...
zeppelin
/ 2007-05-22 17:17
/
Tysiącznik na forum
Nie bardzo wiem o co Ci chodzi. Napisz jedno zdanie i tyle ...
zeppelin
/ 2007-05-22 17:22
/
Tysiącznik na forum
Trzymam do emerytury - to jakies 30 lat ;)
zeppelin
/ 2007-05-22 21:25
/
Tysiącznik na forum
Hej, co to za perełka? pochwal sie ;)