Forum
Komentarze użytkownika "flugo"
Komentarze użytkownika: flugo
Golem- kurs akcji Atona będzie mnie interesował w momencie sprzedaży, do końca roku zamierzam trochę zredukować( ok10-20%).
Akcje zawsze są albo przewartościowane albo niedowartościowane- a wpływ na to prezesów jest niewielki- niech się skupiają na działalności a nie na dolach i niedolach akcjonariatu-:)
wymiana akcjonariatu- rzecz normalna:)
wiesz- Barczyk zainwestował kupe kasy w Atona- nie widzę powodu aby jego obowiązkiem było CIĄGŁE inwestowanie- poza tym sam próbował hamować wzrost papiera( pamietasz oswiadczenia, ze w spolce nie ma istotnych zmian mogacych tlumaczyc wzrost kursu?)
BP- no cóz- ja nie liczyłem na to że BP kupi tysiące nieefektywnych maszynek - nie ta skala, co prawda liczyłem,że jakiś burmistrz miasteczka nadmorskiego za kasę z BP kupi na stan jedną-dwie maszynki- mam czas a aton patent:)
dlaczego mam być w********? Że Parosa ma ochote zarobic troche na swoim patencie? a co on ma jeść- przyszłe zyski? nie mam żalu także o Stany- sam pisałem o obwozeniu maszynki Atomka po usa a la cyrk i żejak nie BP to innego klienta trafia- jak tam nie widze powodu do niepokoju- cóz - łaska drobnych inwestorów na pstrym koniu jeździ- mody sie zmieniaja- ja tam wierze w aton i cierpliwie sobie siedzę
jako przedsiebiorca i częściowy własciciel ich doskonale rozumiem- gdybym był na ich miejscu daokładnie tak samo wygladaloby moje postepowanie
info atonowe do dupy marketingowo( a, nie bedzie BP) ale drugie dno- testy w Michigan- git. golem- a co z rozporzadzenie ministra, co z łotwa- jesień miała byc nasza:))
ja zostaje z pakietem sporym do 3 pln za akcję lub powysej 10:)
pzdr
Re: Komentarze do portfela "flugo"
słabiaki wychodza z atona- taki life:)
ustawa nie wymaga przetłumaczenia faktur
niestety w trakcie kontroli taki obowiazek nakłada- i to tłumaczenia ma byc dla urzędu"wiarygodne", niestety przepis nie precyzuje co oznacza wiarygodne dla urzedu i jakby panie chciały to musiałbym miec to tłumaczone przez przysiegłego- na szczescie uznały,ze agencja tłumaczeń jest okey i własnie dostałem fakture na ponad 1200 pln i tak sobie myśle, że jakas kolejna kontrola zapyta mnie dlaczego pojawil sie taki koszt- przeciez w biurze podrózy powinnismy znac jezyki:)
Re: Komentarze do portfela "needle"
ech.. czytam Was tam nizej i czekam na raport z kontrli kosztów z U.S.
ciekawym bardzo ile Przyjazne Państwo zarzada ode mnie za 2009 rok, który zamknelismy strata i czy nie będe zmuszony powstrzymac rozwoju firmy dzieki sympatycznym paniom, ktore n.p. zażądały od nas tłumaczeń faktur zagranicznych( to moge zrozumieć) oraz uzasadnienia na pismie wydatków - strona internetowa, reklamy , katalog...
Informacja w sprawie przydziału Akcji Serii E w ramach Oferty Publicznej
Zarząd Krynicki Recykling S.A. z siedzibą w Olsztynie (dalej "Spółka") informuje, że w dniu dzisiejszym dokonał przydziału Akcji Serii E w ramach Oferty Publicznej, a w związku z tym podaje do publicznej wiadomości następujące informacje:
Zarząd Spółki informuje, iż w związku z zakończeniem Publicznej Oferty akcji serii E łącznie zostało złożonych 620 zapisów łącznie na 3.974.357 akcji Spółki z tego:
- w Transzy Dużych Inwestorów zostało złożonych 10 (słownie: dziesięć) zapisów na łączną liczbę 2.655.209 akcji ( z przewidzianych dla tej transzy 3.350.000 akcji) o łącznej wartości wpłat 9.824.273,30 zł
- w Transzy Małych Inwestorów zostało złożonych 610 (słownie: sześćset dziesięć) zapisów na łączną liczbę akcji 1.319.148 akcji ( z przewidzianych dla tej transzy 1.400.000 akcji) o łącznej wartości wpłat 4.880.847,60 zł.
Cena emisyjna akcji wynosi 3,70 zł. Przydział został przeprowadzony w obu transzach bez redukcji.
Zarząd Krynicki Recykling S.A. informuje, że Oferta Publiczna doszła do skutku, a w jej wyniku przydzielonych zostało inwestorom łącznie 3.974.357 ( trzy miliony dziewięćset siedemdziesiąt cztery tysiące trzysta pięćdziesiąt siedem) akcji serii E Spółki.
szału nie ma
aha- asymilacja na ATON ma byc w tym tygodniu wg forumowiczow bankierowych
Re: Komentarze do portfela "needle"
Qba- a jak wykres LUG Ci sie podoba?
pzdr
Re: Komentarze do portfela "flugo"
Krysia po 3,7
akcje NE sprzedawać będzie...
mam nadzieję,że jakieś fundy posiorbają bo bida będzie
no i git
tajemniczy ten vasto...
Panowie, mysle,że wasze rozwazania maja błedny punkt wyjścia. Wydaje sie Wam, że rzadzącym zalezy na tym aby "wychować", nauczyć obywatela myslenia- anonim- samodzielnego? No co ty? Kazda władza chce obywatela przede wszystkim POSŁUSZNEGO, akceptujacego nawet najbardziej idiotyczne zasady. Od 20 lat trwa reforma systemu, której celem jest wychowanie ludzi o jak najmniejszym zasobie wiedzy ogólnej, z jak najszybsza specjalizacja- i do roboty:) albo jak w usa- na wojnę:(