Forum
Komentarze użytkownika "flugo"
Komentarze użytkownika: flugo
listopad...hmm- mam 2 grupy w Vegas pod rzad- mysle, że falstart nie jest potrzebny, a laduje jak poprzednio w okolicach 22.00 a tak długo to czekac nie bedziecie- moze lepiej grudzień? tak podsumowywujaco rok?
ech... oby nam sie(herbata SAGA:))
pieniadze leża na ulicy:)
Rejestracja podwyższenia kapitału zakładowego
Zarząd ATON-HT S.A. informuje, iż w dniu 13 września 2010 r. otrzymał postanowienie sądu w sprawie zmiany danych w Krajowym Rejestrze Sądowym - zarejestrowanie podwyższenia kapitału zakładowego Emitenta o emisję akcji serii E. W związku z powyższym, kapitał zakładowy ATON-HT S.A wynosi 16.500.000 PLN i dzieli się na 16.500.000 akcji o wartości nominalnej 1 PLN każda, w tym 500.000 akcji imiennych serii A, 3.600.000 akcji zwykłych na okaziciela serii B, 2.500.000 akcji zwykłych na okaziciela serii C, 3.300.000 akcji zwykłych na okaziciela serii D oraz 6.600.000 akcji zwykłych na okaziciela serii E.
Re: GPW: Inwestorzy będą kontynuować zakupy
Warszawa, 13.09.2010
Szanowni Klienci, Agenci i Partnerzy,
Zarząd Spółki z przykrością informuje, że wskutek utraty płynności finansowej wynikającej m.in. z trudności w ściągnięciu należności na rzecz Selectours, z dniem 13 września 2010 podjął decyzję o ogłoszeniu upadłości spółki i zaprzestaniu działalności operacyjnej. W związku z zaistniałą sytuacją zostaje uruchomiony proces zorganizowania powrotu Klientów Selectours do kraju, w miarę możliwości w jak najmniej uciążliwy sposób.
W tym celu, poza oficjalnym komunikatem, podjęto działania wspólnie z ubezpieczycielem, tj. Towarzystwem Ubezpieczeniowym SIGNAL IDUNA S.A., które jest wystawcą gwarancji ubezpieczeniowej M182146, z której pokryte zostaną koszty powrotu Klientów do kraju i stosownie do możliwości zwrot wpłaconych zaliczek.
W najbliższym czasie wydany zostanie nowy komunikat z telefonami kontaktowymi, pod którymi będzie można uzyskać szczegółowe informacje na temat zastosowanych procedur.
Z poważaniem
Zarząd B.P. SELECTOURS
porządna firma była:(
kolego- bzdury piszesz- no ale to nic nowego:)
zysk synku, zysk za ostatnie półrocze:)
naród ani lepszy ani gorszy od innych- weź Warren pomieszkaj trochę tam i ówdzie i przestań narzekać:)
co do wsiadania- to kiedy jak nie teraz? te testy w usa będą kluczowe- jak nie łyknie BP to bedzie atonek jeździł po bezkresie usa z show a la bracia Ford- jak zabiłem jesse jamesa czy cyrk billa:) i ktoś w końcu łyknie-syfu tam trochę jest a technologia nie w kij dmuchał- dość wielofunkcyjna:)
nie mam bladego pojęcia:) ja to o jakiejś realizacji zysków pod koniec roku myślę i zbudowaniu spokojniejszego portfela na 2011/2012 zaczynam przemyśliwać bo czasu na grę brakuje, o jakimś zagłębianiu się w wyniki nie wspomne:)
Re: Komentarze do portfela "needle"
Aton wyskoczył ponad 6 zeta- no i niech to bedzie dobry prognostyk, teraz sa na targach w germanii, maszynka na testach w usa- oby to sie skonczylo jakims fajnym kontraktem a potem atonki azbestowe do kazdej gminy z dofinansowaniem z UE i polska myśl technologiczna odniesie sukces bez precedensu:)
w autokarach puszczam im KAC VEGAS
w limuzynach aktualne hity- ZZ TOP śmierdzi myszką:)
okolice 20% zaangazowania portfela mnie zadowalają. dofinasowuje takiego jednego start up'a co to dostał dotacje i zeby płynności nie utracił trzeba kapitał podnosic- moze za rok na NC go wepchniemy- ale narazie to nowych srodków na giełde nie bede pakował- chyba, że spekulacyjnie cos przyciagnie wzrok:)
pzdr
Re: Komentarze do portfela "needle"
dolar po 2,5 i VIVA LAS VEGAS Panowie!
zrobie małe zamieszanie na rynku - daje reklame gotowego produktu- Vegas jako stałej oferty na wyjazdy firmowe- jestem bardzo ciekawy efektu bo do tej pory nikt nie wyskoczył z czyms takim- bo przeciez- kazda oferta"szyta na miare" itd. itp.
a jak Wam tam Krysia technicznie wygladała?