Forum
Komentarze użytkownika "flugo"
Komentarze użytkownika: flugo
7 na świecie wśród najlepszych kierowców- ciekawe spojrzenie na przeciętność:)
afrykanowaka.pl
zastanawiam sie czy ekipki nie podsponsorować- dodam,że ksiązka "Rowerem i pieszo przez Czarny Ląd"Kazimierza Nowaka- rewelacja!
w tym kraju jest miejsce dla wszystkich
tak uważasz Ty, ja, Qba, Anonim, Lukasz, Igła i nam podobni, tyle, że jakos nas mało ostatnimi czasy- następuje jakas polaryzacja nastrojów, która mi nie odpowiada- i to i z zewnatrz i wewnatrz podwórka- Merkelowa ogłasza fiasko multi-kulti, francja wywala cyganów, u nas wojenka polsko-polska, jakby było mało to moja gwiazda portfelowa blaknie:( ech- pic mi sie chce
Re: Komentarze do portfela "flugo"
siara w polityce
siara w portfelu
siara w gospodarce
wiesz o co chodzi? Gazeta Polska i Nasz Dziennik napisały że jeden z Borowików dzwonił do zony po katastrofie- w dzisiejszej Rzepie jest dementi zony- powiem Ci że w****** mnie to jatrzenie coraz bardziej- to dla mnie juz megaprzegiecie
zobacz jaka szybka kariera- od specjalistki od marketingu przez dyrektora do zarządu:)
no ale musze Ci przyznać,że zasiałeś ziarenko niepokoju w moim sercu...
aha- i żonę i dziecko" w drodze":)))))))
yo- mi sie udalo- ale to efekt niskiej bazy- 10 lat temu mialem 25 lat i 3 tysiace usd:)))
pytaj Pawlaka- brak rozporzadzenia blokuje sprzedaz:)
juz za 4 lata, juz za 4 lata Aton bedzie mistrzem swiata:)))))
Re: Komentarze do portfela "flugo"
no, no - atonek sypie sie dosc dynamicznie, pozostaje liczyc że to tylko drobni a nie daj Boze vasto albo union:)
my dla Krysi to takie bufety:)))))