Forum

Komentarze użytkownika "Sergiej"

Komentarze użytkownika: Sergiej

PKP do likwodacji

Sergiej / 2013-01-29 15:13
Od lat mówi się o krytycznej sytuacji Polksich Kolei Państwowych i od lat nic się nie zmienia... to na co w takim razie szły , idą i iść będą pieniądze za bilety? Przecież to jest chore!!

Losowanie do OFE

Sergiej / 2013-01-25 13:22
Czy może mi ktoś powiedzieć kiedy będzie dokonywane losowanie do OFE? Na jaki zasadach w ogóle jesteśmy przydzielani do poszczególnych OFE?

Lewandowski w Manchesterze United

Sergiej / 2012-12-21 15:16
To chyab jedna z lepszych wiadomosći tego dnai dla mnie :) Cieszę się ze w końcu doceniono naszego zawodnika , świetna sprawa!!

Re: Wotum nieufności dla Arłukowicza. SLD poprze

Sergiej / 2012-12-07 14:26
Kolejny Minister zdrowia za czasów rządów Platformy Obywatelskiej , któ¶y nie jest w stanie w skuteczny sposób uporać się z kiepską kondycją naszej służby zdrowia... czy ktoś jeszcze twierdzi że sztab specjalistów Donalda Tuska to naprawdę fachowcy?

Religia to intymna sprawa duchowa człowieka i nie powinna być oceniania

Sergiej / 2012-11-28 14:25
Aż dziwne że Donald Tusk pozwolił na taką wypowiedź jednego ze swoich posłów... przecież wydawało mi się że Platforma kreauje sie na partię Centrum... a tu taka niespodzianka...

Re: Nauka w Polsce. Dostaniemy mało grantów z UE

Sergiej / 2012-09-12 14:55
W tym kraju, nie oszukujmy się , nie ma perspektyw , nawet osoba która skońćzy studia, dostanie pracę za 1300 zł...a co można zrobić za tyle pieniędzy? Utrzymać dom? Kupić jedzenie? Ledwo co... nei myślać już o założeniu rodziny. Ale głosujcie nadal na polityków którzy was oszukują.

Wicemarszałek broni palących marihuanę

Sergiej / 2012-08-27 15:01
No przecież wicemarszałek musi jakoś nabić sobie punktów... a gdzie lepiej trafiać? Do młodzieży któ¶ych jedynyną frajdą jest jaranei jointów i picie browara na ławce.

Re: IPN dostanie nową siedzibę za darmo?

Sergiej / 2012-08-23 14:53
Po co nam taka firma jak ZUS , czy sejm? Ludzie nie mają pieniędzy a oni sobie budują nowe gmachy... to dopiero nazywa się hipokryzja!!

Re: PiS odrabia straty do Platformy. PSL poza Sejmem

Sergiej / 2012-08-22 14:55
Wyborcy w końcu zobaczyli czym tak naprawdę pachnie koalicja Platforma Obywatleska i Polskiego Stronictwa Ludowego!! Nic dobrego z tego nie wyszło!

Re: Klienci Amber Gold mogą nie odzyskać pieniędzy. Oto powody

Sergiej / 2012-08-20 15:38
Ale powiedzcie mi prosze czy ktoś z ktoś z was naprawde wierzył w zapewnienia Pana Plichty że odda pieniądze ludziom? Bo ja nie!!

Ile będzie wynosić najniższa emerytura?

Sergiej / 2012-08-17 14:32
Czy jest jakaś minimalna kwota którą może otrzymać osoba przechodząca na emeryturę? Czy też może się okazać że pomimo tego iż oszczędzałęm przez tyle lat otrzymam zaledwie 200zł?

Zdolność kredytowa-jak poprawić?

Sergiej / 2012-08-07 13:55
Niedawno chciałem wziąć kredyt na kupno samochodu, okazało się jednak że mam za niska zdolność kredytową żeby taki kredyt mi przyznali... powiedzcie mi porsze w jaki sposób mogę poprawić moją zdolność kredytową?

Obligacje: w jakie warto inwestować?

Sergiej / 2012-08-01 12:47
Czytałem że inwestowanie pieniędzy w obligacje które są emitowane przez przedsiębiorstwa, są o wiele bardziej opłacalne niż obligacje skarbowe... czy sądzicie że to dobry sposób na to by mieć godziwą emeryturę? W jakie obligacje najlepiej jest inwestować?

e-podatki

Sergiej / 2012-07-31 13:31
Fiskus zamierza wprowadzić nowy sposób rozliczeń , wszystko będziemy mogli wykonac po przez internet... czy waszym zdaniem będzie to dobrze przygototwane? Czy ta forma ułatwi życie podatnikom a nie tylko fiskusowi?

Re: Walcz o pełne odszkodowanie z OC

Sergiej / 2012-07-26 14:29
Firmy ubezpieczeniowe , za każdym razem próbują nas zrobić w konia... a bardzo często jest tak że człowiekowi po prostu nie starcza siły , czy też ma tyle rzeczy na głowie że nie chce mu sie walczyć o swoje...

Najnowsze wpisy