Forum
Komentarze użytkownika "Sergiej"
Od lat mówi się o krytycznej sytuacji Polksich Kolei Państwowych i od lat nic się nie zmienia... to na co w takim razie szły , idą i iść będą pieniądze za bilety? Przecież to jest chore!!
Czy może mi ktoś powiedzieć kiedy będzie dokonywane losowanie do OFE? Na jaki zasadach w ogóle jesteśmy przydzielani do poszczególnych OFE?
Lewandowski w Manchesterze United
To chyab jedna z lepszych wiadomosći tego dnai dla mnie :) Cieszę się ze w końcu doceniono naszego zawodnika , świetna sprawa!!
Re: Wotum nieufności dla Arłukowicza. SLD poprze
Kolejny Minister zdrowia za czasów rządów Platformy Obywatelskiej , któ¶y nie jest w stanie w skuteczny sposób uporać się z kiepską kondycją naszej służby zdrowia... czy ktoś jeszcze twierdzi że sztab specjalistów Donalda Tuska to naprawdę fachowcy?
Religia to intymna sprawa duchowa człowieka i nie powinna być oceniania
Aż dziwne że Donald Tusk pozwolił na taką wypowiedź jednego ze swoich posłów... przecież wydawało mi się że Platforma kreauje sie na partię Centrum... a tu taka niespodzianka...
Re: Nauka w Polsce. Dostaniemy mało grantów z UE
W tym kraju, nie oszukujmy się , nie ma perspektyw , nawet osoba która skońćzy studia, dostanie pracę za 1300 zł...a co można zrobić za tyle pieniędzy? Utrzymać dom? Kupić jedzenie? Ledwo co... nei myślać już o założeniu rodziny. Ale głosujcie nadal na polityków którzy was oszukują.
Wicemarszałek broni palących marihuanę
No przecież wicemarszałek musi jakoś nabić sobie punktów... a gdzie lepiej trafiać? Do młodzieży któ¶ych jedynyną frajdą jest jaranei jointów i picie browara na ławce.
Re: IPN dostanie nową siedzibę za darmo?
Po co nam taka firma jak ZUS , czy sejm? Ludzie nie mają pieniędzy a oni sobie budują nowe gmachy... to dopiero nazywa się hipokryzja!!
Re: PiS odrabia straty do Platformy. PSL poza Sejmem
Wyborcy w końcu zobaczyli czym tak naprawdę pachnie koalicja Platforma Obywatleska i Polskiego Stronictwa Ludowego!! Nic dobrego z tego nie wyszło!
Re: Klienci Amber Gold mogą nie odzyskać pieniędzy. Oto powody
Ale powiedzcie mi prosze czy ktoś z ktoś z was naprawde wierzył w zapewnienia Pana Plichty że odda pieniądze ludziom? Bo ja nie!!
Ile będzie wynosić najniższa emerytura?
Czy jest jakaś minimalna kwota którą może otrzymać osoba przechodząca na emeryturę? Czy też może się okazać że pomimo tego iż oszczędzałęm przez tyle lat otrzymam zaledwie 200zł?
Zdolność kredytowa-jak poprawić?
Niedawno chciałem wziąć kredyt na kupno samochodu, okazało się jednak że mam za niska zdolność kredytową żeby taki kredyt mi przyznali... powiedzcie mi porsze w jaki sposób mogę poprawić moją zdolność kredytową?
Obligacje: w jakie warto inwestować?
Czytałem że inwestowanie pieniędzy w obligacje które są emitowane przez przedsiębiorstwa, są o wiele bardziej opłacalne niż obligacje skarbowe... czy sądzicie że to dobry sposób na to by mieć godziwą emeryturę? W jakie obligacje najlepiej jest inwestować?
Fiskus zamierza wprowadzić nowy sposób rozliczeń , wszystko będziemy mogli wykonac po przez internet... czy waszym zdaniem będzie to dobrze przygototwane? Czy ta forma ułatwi życie podatnikom a nie tylko fiskusowi?
Re: Walcz o pełne odszkodowanie z OC
Firmy ubezpieczeniowe , za każdym razem próbują nas zrobić w konia... a bardzo często jest tak że człowiekowi po prostu nie starcza siły , czy też ma tyle rzeczy na głowie że nie chce mu sie walczyć o swoje...