Forum
Komentarze użytkownika "Sergiej"
Sytuacja wygląda tak. Mój dziadek umarł tydzień temu, miał już lata, przeżył je godnie, do końca życia próbował inwestować w nowości by rozwijać swoje gospodarstwo rolne. Niestety większość jego pomysłów przynosiło więcej strat niż korzysći. Po śmierci dziadka dowiedziałem sie ze przepisał mi swoje gospodarstwo rolne w testamencie...tylko że obarczone długami, bowiem wziął kredyt w zastaw za swoje gospodarstwo właśnie. Do spłąty pozostało naprawdę duża suma...co mam zrobić? Przejąć gospodarstwo i spłacać do końca życia, czy też może zrzec się spadku?! Proszę o radę...sam nie wiem co mam robić!!
Z pracą jest teraz naprawdę marnie...nie pamiętam do tej pory , a jestem po czterdziestce, żebym miał takie problemy ze znalezieniem pracy...a jak już znadję to nie przepracuje dłużej jak parę miesięcy bo firmy same nie wydalają z pieniędzmi...i co tu robić w takiej sytuacji? W łęb sobie strzelić?
Re: Jak dojdzie do końca świata? Obalamy teorie
W raz z wprowadzeniem ACTA w Polsce nastąpi koniec świata...to właśnie przewidzieli Majowie, Aztekowie , Egipcjanie oraz Pigmeje z wioski Tutuhulu.
W całej Polsce organizowane są protesty przeciwko decyzji rządu w sprawie wprowadzenia ACTA w naszym kraju. Jak na razie są to manifestacje pokojowe...czy sądzicie że, czy tak naprawdę może to coś zmienić? Czy warto uczestniczyć w takich protestach?
Niech sobie zaszyją jeszcze .......
Widzę że z ostrej rury ładują!!
No to jest rzeczywiście wiarygodny sondaż .
Może w końcu jakieś zmiany nastąpią!!
Mam kilka pytań dotyczących PIT-u 37. W jakich wypadkach muszę wypełnić PIT 37 a kiedy muszę wypełnić PIT 40? Jaka jest różnica pomiędzy tymi PITAMI? Bardzo bym prosił o szybką odpowiedź!!
Re: Belutti: Włoska nazwa, polska marka
Re: W polskim przemyśle coraz gorzej
Bo nasz rząd zamaist stworzyć odpowiednie warunki do rozwoju , to cały czas naciska !!
Nadal w dobrej formie!! :D
Re: Zamiast horroru na kolei wyszła sensacja
Może to w końcu zmiany które tak były potrzebne PKP!!
W zasadzie możesz odstąpić od umowy , albo powiedzieć ze nei zapłacisz więcej, z tego względu że podpisując umowę była taka , a nie inna kwota wymieniona!!
Re: prezent dla biznesmena
Można równiez pomyśleć o jakimś obrazie.
Czy możecie polecić mi pewną lokatę która , da mi pewność że uda mi się na niej zarobić?