Forum
Komentarze użytkownika "Sergiej"
Re: Frank po 3,80 złotego. Wiemy, kiedy tak się stanie
Teraz to chyba w ogóle nie przydzielają kredytół we frankach...
Chciałbym sprzedać moje mieszkanie , kawalerkę, którą otrzymałem od rodziców. Najpierw muszę jednak wycenić mieszkanie , żeby wiedzieć jaką cenę rzucić potencjalnemu nabywcy... w jaki sposób mam wycenić mieszkanie? Czy zatrudnić do tego rzeczoznawce?
Re: Euro 2012 doprowadziło firmy budowlane do upadłości
A za wszystko odpowiedzialny jest nasz rząd , rząd PO!
Re: Telewizja Trwam. Będzie manifestacja w Brukseli
Przynajmniej media będą miały przez jakiś czas temat !!
Który bank da dobry kredyt na mieszkanie?
W raz z żoną zarabiamy około 10 tysięcy złotych miesięcznie. Zastawiamy się nad wzięciem kredytu mieszkaniowego. Który bank waszym zdaniem daje najlepszą ofertę takie kredytu?
Jarosław Kaczyński chce utworzenia nowego województwa
Widze że nasi politycy mają coraz ciekawsze pomysły...
W Krakowie jest istny wysyp mieszkań do kupienia. Na nabywców czeka około 9,2 tysiące nowych mieszkań w Krakowie i jego okolicach. Zadziwia mnie tylko , że skoro jest taka ilość mieszkań do kupna, to czemu ceny tak wolno idą w dół?!
Niemcy: Euroland czekają dwa lata niepokojów?
Czyli rozumiem że teraz mieliśmy spokój?
Sprzedaż towaru na Allegro
Zamierzam zająć się sprzedażą gier na konsole na Allegro. Wydaje mi się to jedynym sensownym wyjściem w moim wypadku... W jaki sposób muszę później rozliczać się z Urzędem Skarbowym ze sprzedaży?
Poszukuję sprawdzonego portalu, wiarygodnego co muszę zaznaczyć , gdzie bezpiecznie będę mógł wymieniać pieniądze złotówki , adolary albo na euro, ewentualnie na inną walutę!! jesteście w stanie mi coś polecić?
Minister Jacek Rostowski jak zwykle wpadł na genialnym pomysł , tym razem twierdzi że emerytury z OFE powinny być wypłacane przez ZUS!! Wdedług Pana ministra nie ma uzasadnienia żeby środki pozostawały w OFE!! No to teraz będzie całkowite przejęcie naszych pieniędzy z OFE przez ZUS!! Czyli tych pieniędzy w życiu nie zobaczymy!! Brawo !! Tak właśnie podtrzymuje się życie ZUS-owi, rzecz jasna naszym kosztem!!
Re: Reforma emerytalna ostro krytykowana przez PiS
A czy kogoś to dziwi że PiS krytukuje tą reformę , a raczej quasi reformę? Czemu cały czas wmawia się ludziom że to jest reforma emerytalna?! Zastanawiam się czy w ogóle ludzie z PO wiedzą co oznacza słowo reforma...
Alior bank będzie dobrym wyborem.
Praca za granicą-co warto wiedzieć?
Mój znajomy w Danii załatwił mi pracę w jednej z fabryk , której On sam pracuje. Wyjazd mam za tydzień. Co powinienem wziąć ze sobą? Jak powinienem się przygotować do pracy za granicą? Praca będzie w całości legalna z umową!!
Szybka pożyczka bez BIK-u
Mam dosyć nie ciekawą sytuację materialną. Potrzebuję szybkiej pożyczki, najlepiej bez BIK-u. Boję się jednak że trafię na jakiś naciągaczy!! Możecie mi polecić jakąś sprawdzoną pożyczkę do 5 tys zł?