Forum

Komentarze użytkownika "Sergiej"

Komentarze użytkownika: Sergiej

Re: Frank po 3,80 złotego. Wiemy, kiedy tak się stanie

Sergiej / 2012-06-06 14:47
Teraz to chyba w ogóle nie przydzielają kredytół we frankach...

Jak wycenić mieszkanie?

Sergiej / 2012-06-06 12:47
Chciałbym sprzedać moje mieszkanie , kawalerkę, którą otrzymałem od rodziców. Najpierw muszę jednak wycenić mieszkanie , żeby wiedzieć jaką cenę rzucić potencjalnemu nabywcy... w jaki sposób mam wycenić mieszkanie? Czy zatrudnić do tego rzeczoznawce?

Re: Euro 2012 doprowadziło firmy budowlane do upadłości

Sergiej / 2012-06-05 13:50
A za wszystko odpowiedzialny jest nasz rząd , rząd PO!

Re: Telewizja Trwam. Będzie manifestacja w Brukseli

Sergiej / 2012-06-05 13:26
Przynajmniej media będą miały przez jakiś czas temat !!

Który bank da dobry kredyt na mieszkanie?

Sergiej / 2012-06-05 12:39
W raz z żoną zarabiamy około 10 tysięcy złotych miesięcznie. Zastawiamy się nad wzięciem kredytu mieszkaniowego. Który bank waszym zdaniem daje najlepszą ofertę takie kredytu?

Jarosław Kaczyński chce utworzenia nowego województwa

Sergiej / 2012-05-25 14:58
Widze że nasi politycy mają coraz ciekawsze pomysły...

Oferty kupna mieszkań

Sergiej / 2012-05-24 13:26
W Krakowie jest istny wysyp mieszkań do kupienia. Na nabywców czeka około 9,2 tysiące nowych mieszkań w Krakowie i jego okolicach. Zadziwia mnie tylko , że skoro jest taka ilość mieszkań do kupna, to czemu ceny tak wolno idą w dół?!

Niemcy: Euroland czekają dwa lata niepokojów?

Sergiej / 2012-05-18 14:25
Czyli rozumiem że teraz mieliśmy spokój?

Sprzedaż towaru na Allegro

Sergiej / 2012-05-17 13:13
Zamierzam zająć się sprzedażą gier na konsole na Allegro. Wydaje mi się to jedynym sensownym wyjściem w moim wypadku... W jaki sposób muszę później rozliczać się z Urzędem Skarbowym ze sprzedaży?

Wymiana waluty

Sergiej / 2012-05-15 13:30
Poszukuję sprawdzonego portalu, wiarygodnego co muszę zaznaczyć , gdzie bezpiecznie będę mógł wymieniać pieniądze złotówki , adolary albo na euro, ewentualnie na inną walutę!! jesteście w stanie mi coś polecić?

ZUS i OFE

Sergiej / 2012-03-14 15:46
Minister Jacek Rostowski jak zwykle wpadł na genialnym pomysł , tym razem twierdzi że emerytury z OFE powinny być wypłacane przez ZUS!! Wdedług Pana ministra nie ma uzasadnienia żeby środki pozostawały w OFE!! No to teraz będzie całkowite przejęcie naszych pieniędzy z OFE przez ZUS!! Czyli tych pieniędzy w życiu nie zobaczymy!! Brawo !! Tak właśnie podtrzymuje się życie ZUS-owi, rzecz jasna naszym kosztem!!

Re: Reforma emerytalna ostro krytykowana przez PiS

Sergiej / 2012-03-13 14:14
A czy kogoś to dziwi że PiS krytukuje tą reformę , a raczej quasi reformę? Czemu cały czas wmawia się ludziom że to jest reforma emerytalna?! Zastanawiam się czy w ogóle ludzie z PO wiedzą co oznacza słowo reforma...

Najlepszy bank dla firmy

Sergiej / 2012-03-09 15:12
Alior bank będzie dobrym wyborem.

Praca za granicą-co warto wiedzieć?

Sergiej / 2012-02-17 13:48
Mój znajomy w Danii załatwił mi pracę w jednej z fabryk , której On sam pracuje. Wyjazd mam za tydzień. Co powinienem wziąć ze sobą? Jak powinienem się przygotować do pracy za granicą? Praca będzie w całości legalna z umową!!

Szybka pożyczka bez BIK-u

Sergiej / 2012-02-10 14:23
Mam dosyć nie ciekawą sytuację materialną. Potrzebuję szybkiej pożyczki, najlepiej bez BIK-u. Boję się jednak że trafię na jakiś naciągaczy!! Możecie mi polecić jakąś sprawdzoną pożyczkę do 5 tys zł?

Najnowsze wpisy