Forum

Komentarze użytkownika "###zeppelin"

Komentarze użytkownika: ###zeppelin

zeppelin / 2009-01-21 22:00 / Tysiącznik na forum
ten biały proszek już od dawna ... jak będziesz coś wiedział, że przestali dostawać to dawaj znać :)))
zeppelin / 2009-01-21 21:58 / Tysiącznik na forum
przede wszystkim nie powinnas podochodzic do tego emocjonalnie ;)
zeppelin / 2009-01-21 21:37 / Tysiącznik na forum
Z tymi butelkami to masz wielką rację .. trafia mnie to, ze w krótkim czasie zaśmieciliśmy całą Polskę. Wszyscy byli przyzwyczajeni do szklanych opakowań w czasie komuny i utrzymanie tego było dość proste trzeba było tylko rozsądnych i wybiegających w przyszłość regulacji prawnych. Teraz wycofanie tych gór butelek plastikowych byłoby trudne nawet ze względu na mentalność jak to nazywają Niemcy "Wegwerfenmentalitaet". U nich z tym walczą już od lat.
zeppelin / 2009-01-21 21:21 / Tysiącznik na forum
Byłbyś zaszczycony gdybym Ci pozwolił czyścić buty i nie pozwalaj sobie z tym "chłopcze" gnojku. Co do konwersacji to osoby z Twoim poziomem intelektualnym śmiertelnie mnie nudzą. To kto miał rację przekonamy się w ciągu następnego roku. Silny trend wzrostowy jak widać zauważyły już półmózgi i to jest mocny sygnał do jego odwrócenia.
zeppelin / 2009-01-21 21:02 / Tysiącznik na forum
a co znaczą te gwiazdki? :P ;)))
zeppelin / 2009-01-21 20:59 / Tysiącznik na forum
Jak coś tak szybko rośnie to spadek jest nieubłagalny ... wieczna hossa tylko u vox'a :)
zeppelin / 2009-01-20 23:05 / Tysiącznik na forum
na IDM jak spadnie do 1 zł wygląda jakby to miało być dno ... ;)
zeppelin / 2009-01-20 23:01 / Tysiącznik na forum
Narty i snowboard, siatkówka, taniec - to tak w zimie :) w lecie narty zamieniam rolki a cały rok dobra muza i clubbing :)
zeppelin / 2009-01-20 22:56 / Tysiącznik na forum
Ten scenariusz jest moim zdaniem bardzo prawdopodobny. Emocje na walutach są widoczne gołym okiem i w tym tempie trendu długo nie da się utrzymać. W tej chwili to może nie być jeszcze ten moment ale za drobne kupuję na małych spółkach. Początek wzrostów obstawiam na marzec (może troche dlatego, że wtedy zwolni mi sie gotowka na akcje ;))
zeppelin / 2009-01-20 22:47 / Tysiącznik na forum
Sorry ale teraz wypada raczej napisać, że jeszcze nie mam akcji a nie już nie mam akcji .. ale to może tylko moje poglądy ...
zeppelin / 2009-01-18 21:44 / Tysiącznik na forum
samochodowe to dopiero będą mieli. właśnie zastanawiam się nad zmianą fury i chcę wziąć nową na kredyt w CHF - niech się sama trochę spłaci :)) za starą trzeba kupić akcje. Przemyślałem to i nie da się wymyśleć niczego lepszego :P
zeppelin / 2009-01-12 19:54 / Tysiącznik na forum
No super! :)) a dobrze policzyłeś procenty? :P ;)
zeppelin / 2009-01-12 19:53 / Tysiącznik na forum
Wszyscy rzucili złotówkę i nie zajmują się nią, żadnych spekulacji! - gratuluję poczucia humoru.
zeppelin / 2009-01-12 19:26 / Tysiącznik na forum
Tajemnica spekulacji nasza walutą tkwi w opcjach walutowych. Każda byle okazja jest wykorzystywana do osłabiania PLN. Spekulacje mają jednak to do siebie, że nie trwają długo.

Re: Euro traci w oczekiwaniu na obniżkę stóp

zeppelin / 2009-01-12 19:11 / Tysiącznik na forum
A może popołudniowa wyprzedaż wynika z prognozy ujemnego PKB dla Polski? ... to wydaje się ważniejszą informacją niż osłabienie EUR/USD, tym bardziej, że złotówka tak samo mocno osłabia się właśnie względem EUR.

Najnowsze wpisy