Forum

Komentarze użytkownika "###zeppelin"

Komentarze użytkownika: ###zeppelin

zeppelin / 2007-05-24 00:22 / Tysiącznik na forum
Tak naprawde to Eurofilms troche sie kisi juz prawie rok ... ale jezeli jestes dlugoterminowcem to z pewnoscia jest ok.
zeppelin / 2007-05-24 00:18 / Tysiącznik na forum
Sorry, ze sie wtracam do rozmowy ale jak sie jest w Krakowie to trzeba byc w dobrych klubach. Jak bedziesz zainteresowany dobra impreza to polecam kilka fajnych klubow ... moi znajomi sa zawsze zachwyceni ;)
zeppelin / 2007-05-24 00:13 / Tysiącznik na forum
A ja tam sie zgadzam chociaz niestety nie mam MSZ - za wczesnie sie ucieszylem z zarobku i puscilem go wolno. Sadze jednak, ze do konca naszej hossy 30 nie przekroczy - ot takie widzi mi sie :)
zeppelin / 2007-05-24 00:11 / Tysiącznik na forum
Powinienes sie zastanowic dlaczego chcesz sie wypowiedziec i co chcesz powiedziec. Z tego co piszesz wynika raczej, ze nie masz nic do powiedzenia. Moze w takim razie lepiej sie zastanowic, ulozyc wypowiedz w glowie i napisac. Latwo obrazac innych o wiele trudniej powiedziec cos kreatywnego ...
zeppelin / 2007-05-24 00:00 / Tysiącznik na forum
Obie spolki jak na moj gust sa OK. MCI moze w najblizszym czasie poruszac sie w trendzie bocznym ale jestem pewien, ze w dlugim terminie urosnie. Do nowej gali mam sentyment i obserwuje ja ciagle chociaz nie mam jej juz od dluzszego czasu - sprzedalem bez sensu z malym zyskiem - tego w sobie nie lubie - sprzedawania bez sensu.
zeppelin / 2007-05-23 23:54 / Tysiącznik na forum
dla mnie takimi byly Stalprodukt, Kruk, Bauma, MCI, GTC ale to bylo rok temu. Teraz podobnie mysle o MCI, Stalprodukt - nie wiem na ile moga jeszcze rosnac bo urosl juz baardzo duzo, wskaźniki dla wszystkich sa prawie dwa razy wyzsze niz wowczas jedynie MCI utrzymuje podobna wartosc C/Z. Mysle pozytywnie o MCI i sadze, ze jest nadal duzy potencjal wzrostu. Mysle, ze OK jest rowniez Rafako. Z nowicjuszy stawam na Radpol.
zeppelin / 2007-05-23 23:48 / Tysiącznik na forum
Skad takie pytanie? Masz cos do powiedzenia na ten temat?
zeppelin / 2007-05-23 22:42 / Tysiącznik na forum
Najlepiej grac samemu. O ile jestem napalonym do gry w pilke to nie przepadam za ogladaniem meczow - ale czasami mozna popatrzec ... szczegolnie jak graja nasi (dobrze)!
zeppelin / 2007-05-23 22:39 / Tysiącznik na forum
I nawzajem!!!
zeppelin / 2007-05-23 22:38 / Tysiącznik na forum
Jak juz nasza budowlanka zbuduje stadiony to moze kiedys nasi zagraja w finale ... ehh
zeppelin / 2007-05-23 22:37 / Tysiącznik na forum
no to wygralismy ;)

Re: Zasłużony odpoczynek

zeppelin / 2007-05-23 22:36 / Tysiącznik na forum
Forum jest jak chodzenie po bagnach - wciaga :). Mialem dzisiaj ciezko pracowac ale musze to przelozyc na jutro....
zeppelin / 2007-05-23 22:33 / Tysiącznik na forum
Suuuper kawalek. To jeden z najlepszych kawalkow hard rockowych. Mam tylko na kasecie Stilon Gorzow i mp3. Niestety nie mam oryginalnej plyty. To dla jeden z moich ulubionych utworow.
zeppelin / 2007-05-23 22:23 / Tysiącznik na forum
Mysle podobnie. Czytalem gdzies o tym, ze czesc spolek z WIG-20 jest raczej niedowartosciowana. Ale co inny people to inna opinia ...
zeppelin / 2007-05-23 22:20 / Tysiącznik na forum
Aufwiedersehen. o ile dobrze napisalem ... :)

Najnowsze wpisy