Forum

Komentarze użytkownika "###zeppelin"

Komentarze użytkownika: ###zeppelin

zeppelin / 2007-06-03 21:27 / Tysiącznik na forum
Sam czekam na budowlanke ale moim zdaniem jeszcze nie czas. To bedzie dobra branza za pol roku a lepiej za rok. Teraz mozna oczekiwac jakiegos "spalonego" wybicia ale jeszcze nie ma do niego podstaw. Do rozpoczecia wielkich budow a z nimi serii pozytywnych informacji ze spolek jeszcze duzo czasu - tak mysle. Jesli sie myle to mnie wyprowadzcie z bledu.
zeppelin / 2007-06-03 21:24 / Tysiącznik na forum
Z zyciem to przesadziles. Moim zdaniem na gielde mozna postawic pieniadze, ktore nie sa Ci potrzebne i nie beda potrzebne przez najblizszych pare lat. Inaczej to zbyt duzo kosztuje - ale to o3wiscie tylko moje zdanie.
zeppelin / 2007-06-03 21:21 / Tysiącznik na forum
Takie same opinie mozna bylo uslyszec rok temu - nie bardzo bylo juz gdzie rosnac i co? Dobre spolki urosly po kilkaset procent. Te gorsze czasami jeszcze wiecej ... dla niektorych C/Z wcale sie nie zmienilo a cena jest kilkakrotnie wyzsza. Wcale nie musi byc tak czarno jak to widzisz chociaz moze byc - ale na gieldzie zawsze moze byc spadek nawet w srodku bessy.
zeppelin / 2007-06-03 21:16 / Tysiącznik na forum
Troche przesadziles. Popatrz na ceny Elektrotim, Essystem, Radpol, Erbud ... mozna bylo dobrze zarobic. Spadaly tylko spolki z niepewnym interesem. Jesli profil dzialalnosci jest przyszlosciowy to raczej rosna. Inna sprawa czy dzialalnosc developerska bedzie nadal tak dochodowa. Moim zdaniem nie

Re: Brak podaży decydujący

zeppelin / 2007-05-31 09:10 / Tysiącznik na forum
Komus sie znudzilo PPWK i chce sprzedac duzo i drogo :)
zeppelin / 2007-05-31 08:48 / Tysiącznik na forum
Ale decyzja jest Twoja. Ja tam trzymam MCI do emerytury - no moze przesadzilem ale na pewno niewiele krocej :)
zeppelin / 2007-05-31 08:48 / Tysiącznik na forum
Przeciez MCI to jedna z lepszych spolek. Jak zmieni sie trend to mozna myslec o wyskoczeniu. Poki co jestes w pociagu pedzacym na polnoc. Czy warto wyskakiwac?
zeppelin / 2007-05-31 08:43 / Tysiącznik na forum
Zapomnialem dodac, ze zalezy co to za spolka. Jesli czysta spekulacja to moze i lepiej zostawic stopa ale jesli dobra to pewnie urosnie.
zeppelin / 2007-05-31 08:41 / Tysiącznik na forum
Jesli chodzi o stop lossy to sa dobre na Wig20 natomiast na pojedynczych spolkach moim zdaniem najczesciej traci sie w ten sposob. Chyba, ze jest ustawiony bardzo wysoko. Inaczej sprzedajesz w najwiekszym dolku a jak mowia nawet słoń sie odbije.

Re: Brak podaży decydujący

zeppelin / 2007-05-31 08:38 / Tysiącznik na forum
Witam w sloneczny dzien. U mnie swieci slonce :) Nie podobaja mi sie czajniki. Co prawda USA nie potraktowalo tego wczoraj powaznie ale czy bedzie tak nadal?
zeppelin / 2007-05-30 21:35 / Tysiącznik na forum
Jak to zrobiles? Przeciez po otwarciu byla ladna jazda up i byl dlugi czas na sprzedaz po 19,90 i wiecej. Z moich obserwacji wynika, ze trzeba wchodzic po kursie otwarcia i na ogol trudno wtedy stracic. Ale nie bede sie wymadrzal bo dzisiaj tylko obserwowalem sytuacje i nie wchodzilem w nobla. Pozdro

Re: Zaufanie procentuje

zeppelin / 2007-05-30 07:37 / Tysiącznik na forum
Pozdrawiam wszystkich porannych forumowiczow. Dzisiaj z rana pracuje w terenie wiec nie mam mozliwosci mieszania akcjami ale to moze i dobrze. Niepokojaco wyglada indeks chinski ale "my się smoka nie boimy" jak glosił jeden z tytułow. Miłego owocnego dnia
zeppelin / 2007-05-29 22:22 / Tysiącznik na forum
No to mam dzisiaj szczescie, ze mi sie nie dostalo ... :-)
zeppelin / 2007-05-29 22:21 / Tysiącznik na forum
Dobre otwarcie jak na moj gust to na oglo zla wrozba na zamkniecie. Jesli ktos ma zamiar skupic wieksza ilosc akcji to nie podbija kursu na otwarciu. Co innego kiedy chce je sprzedac ...
zeppelin / 2007-05-29 22:18 / Tysiącznik na forum
wlasnie o tym pomyslalem jak po przeczytaniu posta :)

Najnowsze wpisy