Forum

Komentarze użytkownika "Kero"

Komentarze użytkownika: Kero

Re: Wielki poślizg w drodze do euro

Kero / 2006-08-31 16:37 / -
InfoMonitor.
Kero / 2006-08-31 16:14 / -
Ja miałem ciekawy pomysł ale z twórxczością graficzną nie jestem z apan brat więc nie mogłem go zrealizować.
Chodziło mi o byle jaką wanne z Wasemanem w niej i podpisem Waserwanna.

Re: Czas na korzyść dłużnika

Kero / 2006-08-31 16:07 / -
A niech mi ktoś powie w jakim celu spisano tyle głupawych aktów w jednej bardzio czytelnej kwestii.
Sam sobie odpowiem
Ano dlatego aby bogaci złodzieje mogli manipulować nie najbogatszymi wierzycielami i bezczelnie w majestacie podłego polskiego prawa byli górą ponad zwyczajną ludzką uczciwość.
Najbardziej te kretyńskie przepisy mają zastosowanie w dojeniu kasy państwa przez białe kołnierzyki

Re: Wygrana Wassermanna

Kero / 2006-08-31 14:36 / -
I tak ma być teraz emeryci i bezdomni - nie jesteście bezkarni!

Re: Prezydent: "Solidarność" odniosła wielki sukces

Kero / 2006-08-31 14:35 / -
Człowiek rozumny nie miałby prawa na miejscu Wałęsy oczekiwać zaproszenia od ludzi, których zwalczał kiedy był u koryta.
To wybitnie prymitywna postawa.
Kero / 2006-08-31 13:17 / -
Ktoś musi dokonywać wyboru. Dzisaj też ktoś dokonuje.
Jakich ekspertów mamy to wiedzą wszyscy. Ekspert sprzedawczyk to nic innego jak tylko przestępca.
Do wpisania na listę ekspertów dołączyć należy bezdyskusyjnie zobowiąznie o odpowiedzialności karnej tychże z tytułu "sprzedanych" a nie wykonanych rzetelnie opini.
Powoływanie kilku ekspertów do tej samej sprawy dowodzi wyłącznie o sprzedajności pseudoekspertów.
Albo jestem ekspertem albo nie. Opinie każdego eksperta z tej samej dziedziny muszą pozostawać takie same inaczej nie ma sensu ich powoływać ani tym bardziej opłacać.
Kero / 2006-08-31 12:44 / -
Sabre, w Polsce pisać potrafią niemal wszyscy. Znakomita jednak część wyłącznie na tym tylko poprzestała. Oczywiście wiesz co mam na myśli:-)

Re: Komisja nie będzie słuchać Hanny Gronkiewicz-Waltz

Kero / 2006-08-31 12:42 / -
"Wcześniej planowała zaprosić na przesłuchanie Hannę Gronkiewicz-Waltz i Marka Borowskiego, ale ponieważ oboje są kandydatami na prezydenta Warszawy, unikną przesłuchania. "
Czy to jest okres ochronny na ludzi, których nieskrywanie uważa się za winnych wszystkiego w systemach bankowych?
To jakaś niezrozumiała parodia, ale jak tak pacyki chcą to niech mają. Nie uda im się przesłuchać Pani Hanny bo zostanie prezydetnem W-wy i nie będzie miała czasu na wizyty pośród PiSiorowatych pieniaczy.
Kero / 2006-08-31 12:38 / -
Dla ludzi używających rozumu jest oczywistym, że każdy kraj w UE na pierwszy plan wysuwa własne interesy. Niestety to musi być w zgodzie z interesami całości czyli UE.
Do tego trzeba taktu i intelektu a nie jedynie siły i perswazji. Takie metody mogą stosować jedynie silni a nie pieniacze.
Kero / 2006-08-31 11:46 / -
...oraz tankowanie wyłącznie na stacjach Kaczyńskich. Jeśli takich nie ma to będą i już co 100km w poprzek autostrad.
Kero / 2006-08-31 11:40 / -
"Najgorsza jest powszechna akceptacja postępowania Kurskiego"
A skąd takie twierdzenie, że jest powszechna akceptacja na imbecylizm Kurskiego?
Pamiętasz poplecznika Wałęsy? - też został odstrzelony tylko Kurski ma za mało piod czaszką by o tym wiedzieć.

Re: Rodzik: Gilowska to TW Beata

Kero / 2006-08-31 11:33 / -
Zastępca Rzecznika Interesu Publicznego Zastępca RIP - Rzecznik Interesu Pis. Interesem było pozbycie się Gilowskiej ponieważ nie chciała ulec głupkowatym pomysłom budżetowym. mIała swoje zdanie więc nie po drodze było PiSiorom z Gilowską. Liczyli na to, że można ją kupić i przerobić i się zawiedli. Kupili ale nie przerobili więc pozbyli się w im przynależny spoób.
Kero / 2006-08-31 09:44 / -
Przed Balcerowiczem byli już tacy sami co uważają się za nietykalnych więc kiepska jest Twoja ocena sytuacji.

Re: Do więzienia tylko na weekend

Kero / 2006-08-31 09:30 / -
To będzie taki uczeń-łącznik pomiędzy światem zamkniętym a otwartym.
Z pewnością nauczy się wiele.

Re: Górnicy nie chcą reform

Kero / 2006-08-31 09:28 / -
"Związki nie godzą się na to, by wzrost płac był powiązany z wydajnością kopalń."
Najlepiej jeśli płace w górnictwie będą zależały od dochodów banków - czemu nie? I oczywiście proporcjonalnie rosły.

Najnowsze wpisy