Forum
Komentarze użytkownika "Kero"
Komentarze użytkownika: Kero
Re: Koniec męczących korków?
Kero
/ 2006-08-31 09:26
/
-
...i najlepiej aby jeszcze zamawiał piwo podowane w locie - jeździe.
Kero
/ 2006-08-31 09:24
/
-
Znam takie rodziny i nie głodują. Czwórka dzieci na lub już po studiach, do których oczywiście stypendium socjalne otrzymują i wszyscy razem w kupie mają lepiej niż wiele rodzin pracujacych.
Re: Eksperci sądowi pod kontrolą ministra
Kero
/ 2006-08-31 09:21
/
-
"- Biegłych sądowych liczymy w dziesiątkach tysięcy osób i wprowadzenie jednej listy będzie trudnym logistycznie przedsięwzięciem - wyjaśnia M. "
Pani M, logistycznie to z pewnością pani nie jest przygotowana do pracy. Muszę pani powiedzieć, że internet jest jedynym i najprostszym rozwiązaniem do stworzenia takiej listy. Mało tego w kilkanaście sekund może pani "wydłubać" sobie z niej eksperta jaki się pani zamarzy.
Ale po co ja to piszę przecież pani nie ma kontaktu z internetem.
Re: Prezydent: Wypowiedź Macierewicza była wysoce niefortunna
Kero
/ 2006-08-31 09:12
/
-
Z pewnością znakomita większość narodu też nie będzie żałowała prezydenta po jego odejściu w niebyt. Sądzę, że nawet będzie to napawało ulgą by nie żec radością.
Re: Rząd Kaczyńskiego niczego nie zmieni
Kero
/ 2006-08-30 15:23
/
-
Wszystkiego najlepszego panowie Kaczyńscy. najlepiej jednak z dala od jakikichkolwiek funkcji wymagających podejmowania decyzji.
Może ryby?
Re: Cudzoziemcy będą pracować bez zezwolenia
Kero
/ 2006-08-30 15:19
/
-
Kolejny raz widać doskonale jak rolnicy nie potrafią zorganizować swojej pracy, jak nie radzą sobie ze swoją produkcją i nieustannie państwo (między innymi ja) musi ich wspierać.
To jest już żenujące zjawisko.
Kto pomoże sprzedać mi moją produkcję pytam się?
Re: Zagranica o Kaczyńskim
Kero
/ 2006-08-30 14:56
/
-
"Powiem im, że to co czytają o Polsce w zachodniej prasie jest nieporozumieniem, i że chcemy brać udział w dyskusjach na temat przyszłości Unii".
Powie im, że oni nic nie rozumieją i powinni słuchać racji Kaczyńskich. Tak ma być albo będzie nijak.
To mówię ja Kaczyński choć taki jestem jaki jestem.
Kogo poprosić o zdjęcie wstydu z Polski? To pytam ja Kero.
Re: Kaczyński nie chce poprawy stosunków z Niemcami za wszelką cenę
Kero
/ 2006-08-30 14:52
/
-
No i słusznie bo niby co on za utorytet prezentuje?
Re: Kurski: PO szuka medialnej wendety
Kero
/ 2006-08-30 14:41
/
-
Co to wogóle za parodie? Skoro śledztwo prokuratorskie jeszcze trwa to skąd sprawa w sądzie?
Po za tym beysbolista spietrał się i uciekł w sprzedajnych lekarzyn? Skoro jest chory to co to niedokończone intelektualnie stworzenie robi w Sejmie?
Re: Balcerowicz zgłasza nieobecność
Kero
/ 2006-08-30 14:34
/
-
"Ale cóż logika nie jest obowiązkiem posła”
No jeśli logika nie jest konieczna w pracach posła to jestem przekonany, że posłem mogą być przedszkolaki. One niekoniecznie stosują myślenie logiczne za to jednak ich intuicje są o niebo czytelniejsze i zasadne więc w tworzeniu prawa byliby z pewnością przydatniejsi od nielogicznie myślących posłów z Zawiszą na czele.
Kero
/ 2006-08-30 08:16
/
-
"To nieprawdopodobne, ale
wszem i wobec muszę czytać słowa tej Pani z ktorymi się nie zgadzam."
A kto zmusza do czytania?
Ja poprzestałem na zacytowanym właśnie zdaniu bo jest ono bzdurne więc reszta pewnie też.
Re: Wildstein zaskoczony zapowiedziami Giertycha
Kero
/ 2006-08-29 18:31
/
-
Coć dla Leppera.
Re: UOKiK: Polska złamała unijne prawo
Kero
/ 2006-08-29 16:49
/
-
A kopalnie?
Re: Lepper: Opozycja latała na drzwiach od stodoły
Kero
/ 2006-08-29 16:48
/
-
Panie Lepper, masz swoje jedyne w życiu pięć minut w rządzeniu(?) krajem więc nie szastaj pan opozycją bo już niedługo spoworotem tam pan trafisz. Trza ci będzie wrota od swojej stodoły ściągać i naprawiać. Ale jak taki minister Ziobro pozostanie u steru Spawiedliwośći to cho cho, kto wie co z panem może się stać wówczas.
Re: Uczniowie jednak z ulgami na bilety PKP
Kero
/ 2006-08-29 16:43
/
-
Nie czytam InfoMonitora.